TUMULT viert een feestje...

Publicatiedatum: Woensdag 28 juli 2004

Hofkapel TUMULT uit Vortum-Mullem gaat een groots feest organiseren. Deze bekende feestkapel heeft verschillende redenen om dat te doen. Allereerst bestaat Hofkapel TUMULT in 2004 al 22 jaar; een waar carnavalesk jubileum. Het bijzondere aan het jubileum is niet zozeer het 22-jarig jubileum als zodanig, maar veel meer het gegeven dat alle oorspronkelijke 8 leden van het allereerste begin er nog steeds bij zijn; een waar unicum. Naast het bijzondere jubileum presenteren de mannen van TUMULT op 5 september ook hun 2e CD. Deze 2e CD zal de titel 'TUMULT an ut SPOOR' dragen en is de opvolger van de succesvolle CD 'Hard, Hoog en Wiedt' waarvan er inmiddels 1000 zijn verkocht.

 

TUMULTPARTY

Het feest is TUMULTPARTY gedoopt en zal plaatsvinden in een grote feesttent aan de provinciale weg in Vortum-Mullem. De dag zal beginnen met een brunch voor de bewoners van Vortum-Mullem en andere vrienden van TUMULT. Aansluitend zullen de Vortumse muzikale collega's, Fanfare St. Cornelius en koor VoMuZi, samen met TUMULT, een muzikaal concert aanbieden aan de bezoekers waarna de nieuwe CD van TUMULT spectaculair zal worden onthuld. Aansluitend zullen 8 kapellen uit heel Nederland (o.a. Kerkrade, Megen, Melderslo, Amersfoort en Boxmeer) acte-de-presence geven en 2x een optreden ten beste geven. Naast al dit muzikaal spektakel is er ook vermaak voor de kleine fans van TUMULT.

 

BIJZONDERE GASTEN

TUMULT heeft naast het bijzondere programma ook een aantal prominenten bereid gevonden om aanwezig te zijn in Vortum-Mullem op 5 september. Zo zal de CD-onthulling op een bijzondere manier door een speciale gast gebeuren en zal een wel heel bekende Nederlander aanwezig zijn op het feestje van de Vortumse kapel!


Bron: Lokale media

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: