VGTFEST 2016


VGTUMULT pakt groots uit met VGTFEST!

VGTUMULT, dé feestkapel uit Vortum-Mullem, pakt in het 1e weekend van juli groots uit met een 2-daags festijn. In Vortum-Mullem is Carnaval alive and kicking. Dat blijkt uit het feit dat CV DE PLEKKERS dit jaar 55 jaar bestaat en haar jubeljaar beleefd. In november wordt dit groots gevierd, maar het jubileumjaar van de carnavalsvereniging wordt ingeleid door het Vortumse dweilorkest op 2 en 3 juli a.s.
 
Op 2 juli zal de formatie Wir Sind Spitze! Vortum-Mullem op haar grondvesten doen schudden.
Deze band uit het Zuiden van het land staat garant voor feest en gezelligheid én…kan inmiddels bogen op landelijke bekendheid. Op zondag staat dan een grandioze dorpsbrunch (met muzikaal vermaak) en een kapellenfestival (met kapellen uit heel Nederland) op het programma. Het VGTFEST staat bol van verassingen en surprise-acts. Van jodelmädchen tot bierschuiven en van ‘Essen und Fressen’ tot het HH&W-spel. Kortom, hier moet je bij zijn…. Het hele feestweekend en alle festiviteiten zullen in het centrum van Vortum-Mullem (kerk en kerkplein) plaatsvinden.
 

Binnenkort komt er veel meer informatie naar iedereen in Vortum-Mullem en wijde omgeving toe, maar....voor nu is het meest belangrijke om de agenda op 2 en 3 juli 2016 volledig vrij te houden voor het aanstaande VGTFEST! Daar wil je toch bij zijn!

Wij rekenen op een volles Zentrum für 2 tage. Bis dan, bis VGTUMULT, bis VGTFEST!
 

 

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: