VGTUMULT steunt SR2012 en draagt steentje bij aan aktie METAMEER

Publicatiedatum: Zondag 23 december 2012
Nederland is in de ban van Serious Request (dé aktie van 3FM). Overal zijn er initiatieven om  de aktie van de 3 DJ's die nu in Enschede in een glazen huis zitten (en niet eten gedurende 7 dagen) te ondersteunen. Zo ook bij METAMEER in Boxmeer en Stevensbeek. Inmiddels is er daar bijna 40.000 euro binnen. TOP!

Gisteren en vandaag gaat het geld inzamelen verder in Boxmeer op het Raadhuisplein. VGTUMULT zal daar van 14 tot 15 uur vandaag haar steentje bijdragen (en de sfeer verhogen). Dus...komt allen; het is voor het goede doel! En...er is een koopzondag in Boxmeer. Dus...goede doel en fun gaat vandaag samen.

Tot later!
Namens de manne en vrouwe van VGTUMULT.

PS; Langs deze weg voor iedereen.......fijne kerstdagen en een mooi, gezond en muzikaal 2013 toegewenst!

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: