VGTUMULT is er weer klaar voor!

Publicatiedatum: Zaterdag 17 augustus 2013
De manne en vrouwe van VGTUMULT zijn weer klaar voor het nieuwe seizoen. En...ze hebben er weer zin in! De vakanties zijn nog maar net voorbij, de 1e repetities moeten nog gehouden worden, of de 1e optredens staan alweer gepland voor onze eigen Vortumse feestband. Op 1 september zal de pretband op een groot festival in Hoogeloon (N.Br.)  aanwezig zijn samen met meer dan 40 andere dweilorkesten en 10 SAMBA-bands, op 14 september staat een surprise-optreden gepland en op 12 oktober zal VGTUMULT deelnemen aan de OPEN NOORD-LIMBURSE KAMPIOENSCHAPPEN zoals die Bergen worden georganiseerd. Kortom, een goed begin van het seizoen 2013/2014.
 

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: