Komt het nog goed tussen Gruuningen en Vortum...??

Publicatiedatum: Zaterdag 08 februari 2014
De spanning loopt op! De betrekkingen tussen Vortum en Gruuningen staan op scherp. Het Vortumse leger is in opperste paraatheid. Ook de hoogste Generaal heeft nu aangegeven dat escalatie op korte termijn mogelijk zou zijn. Generaal Cremers: 'Wij zijn er klaar voor. Onze mannen zijn tot op het bot gemotiveerd en zullen Vortum-Mullem te vuur en te zwaard verdedigen...!'. Hoe het verder gaat? Volgende week vrijdag en zaterdag volgt de ontknoping van deze spannende strijd..

PS; de spionagedienst van het Vortumse leger is er achter gekomen dat er nog kaarten zijn voor de VRIJDAGAVONDEDITIE van de Pronkzitting. Dus....als je nog geen kaarten hebt...dit is je kans! Het wordt een bijzondere avond

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: