ENQUETE ONDER BEWONERS VORTUM-MULLEM NAAR MOGELIJKHEDEN MFA

Publicatiedatum: Maandag 24 maart 2014
Dorpsgenoten,

zoals wellicht bekend bij jullie zijn we met een werkgroep én DORA aktief bezig om te bezien welke mogelijkheden er in Vortum-Mullem zijn voor een MultiFunctionele Accomodatie (MFA). Onderdeel van de inventarisatie die we aan het doen zijn is de mening vragen van ons dorp. Van de verenigingen, de accommodaties, maar...zeker ook van de inwoners. Dat doen we middels een enquete.

Verzoek aan de inwoners van Vortum-Mullem om deze enquete (zie bijlage) in te vullen en te mailen naar m-ebben@home.nl Graag uiterlijk 30 maart a.s. retour sturen. Het invullen van de enquete kost maar een paar minuten tijd en helpt ons om een goed/beter inzicht te krijgen in de behoefte die er in Vortum-Mullem is en leeft.

Alvast bedankt voor de medewerking.

Namens werkgroep MFA,
Maarten Ebben

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: