VGT FEST komt er aan! Geef nu op voor de brunch!

Publicatiedatum: Woensdag 01 juni 2016
2 en 3 juli is het feest in Vortum-Mullem. Wir Sind Spitze! op zaterdag 2 juli (er zijn nog kaarten...) én....1 groot dorpsfeest op 3 juli met in de middag een festival met kapellen, VoMuZi, Jeugdfanfare en verrassingen...én...in de ochtend om 11 uur een grote dorpsbrunch. De flyer is inmiddels rondgegaan in Vortum-Mullem. Geef je nu op! Het kan bij de VGT-ers Kim of Claudia. We rekenen op veel hongerige Vortummers op 3 juli!

PS; De kaartverkoop voor Wir Sind Spitze! gaat goed. We komen in de week van 14 juni bij u langs de deur én op zondag 19 juni zullen we nog 1 keer een voorverkoop organiseren van 11 tot 12 uur. Dit wil je niet missen!

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: