VGTUMULT komt op stoom... Op naar 2 en 3 juli.. Op naar VGTFEST!

Publicatiedatum: Donderdag 16 juni 2016
Vortum-Mullem maakt zich op voor VGTFEST      
 
Carnavalsvereniging De Plekkers uit Vortum-Mullem viert haar 55-jarig bestaan. Afgelopen carnaval gingen JUBELPRINS Peter en zijn prinses Susan al voorop, in november a.s. is er een groots 3-daags-festijn en op 2 en 3 juli a.s. vieren De Plekkers, samen met haar CV én VGTUMULT (dé feestkapel uit Vortum-Mullem) groots feest. VGTUMULT pakt groots uit!
 
Op 2 juli zal de formatie Wir Sind Spitze! Vortum-Mullem op haar grondvesten doen schudden. Deze band uit het Zuiden van het land staat garant voor feest en gezelligheid én…kan inmiddels bogen op landelijke bekendheid. De kaartverkoop voor dit TOPevent is op gang gekomen, maar er zijn nog ruim 100 kaarten verkrijgbaar op de voorverkoopadressen danwel via de site van VGTUMULT (of bij 1 van de VGTUMULT-muzikanten). Op zondag staat dan een grandioze dorpsbrunch (met muzikaal vermaak) en een kapellenfestival (met kapellen uit heel Nederland) op het programma. Op de brunch zullen zo’n 200 Vortummers aanschuiven, bij het kapellenfestival treden, naast 5 kapellen uit alle windstreken, ook lokale helden op!
 
Het VGTFEST staat verder bol van verassingen en surprise-acts. Kortom, hier moet je bij zijn…. Het hele feestweekend en alle festiviteiten zullen in het centrum van Vortum-Mullem (kerk en kerkplein) plaatsvinden.
 
Voor meer informatie over VGTUMULT én het VGTFEST, zie www.vgTUMULT.nl
 

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: